top of page

TA GJERNE KONTAKT!

For mer informasjon, spesielle ønsker eller bare en hyggelig tur- og hesteprat. Du kan ta kontakt via skjemaet her, på facebook, send en mail eller ring meg.

Karen Anna Kiær

Storelvdalsveien 3058, 2480 Koppang

TEL - 959 73 081
E-MAIL -  rideeventyr@gmail.com

Supert! Melding mottatt.

VEIBESKRIVELSE

Med bil sørfra:

Rogner ligger rett ved siden av RV3, 70 km nord for Elverum. Riktig adresse i forhold til GPS-bruk er Storelvdalsveien 3058. Dette er en relativt ny adresse, så ikke alle GPSer får opp noe treff her. Når du nærmer deg sørfra kommer du til et skiltet tettsted ved navn Mykleby. Like etter passerer du en butikk på venstre hånd (Arnesens Landhandleri). Etter ca 1 km til kommer du inn i en 60-sone, passerer så en grusvei opp til Mykleby Seter på venstre hånd, og deretter er det gård nummer to på venstre hånd.

Innkjørselen kan være vanskelig å se. Den ligger rett etter den store granhekken som mer eller mindre skjuler det gule hovedhuset, og rett før busslomma på samme side av veien. Dersom du kommer inn i den krappe venstresvingen lenger fremme, har du kjørt for langt. 

 

Med bil nordfra: 

Rogner ligger rett ved siden av RV3, ca 18 km sør for avkjørselen til Koppang. Riktig adresse i forhold til GPS-bruk er Storelvdalsveien 3058. Dette er en relativt ny adresse, så ikke alle GPSer får opp noe treff her. Når du nærmer deg gården får du et skiltet tettsted ved navn Mykleby. Det er avkjørsel nummer to på høyre hånd etter dette skiltet, som tar deg rett inn på gårdsplassen. Første avskjørsel er til en bomvei, den riktige til gården ligger rett etter busslomma på samme side av veien. 

Med tog:

Rørosbanen har stoppested 3 km unna gården, og vi er behjelpelige med henting og bringing til togstasjonen, forutsatt at nærmeste stasjon benyttes. Denne heter Evenstad.

 

bottom of page